www.sofeer.nl Homepage (logo SHJ)
Hebreeuwse en Jiddisje woorden in het Nederlands
 
Home
Contact    Vragen en tips    Sitemap    English
 
Woordenboek
Spelling
Download
Sofeer
Nieuws

Nieuws

Sofeer-woordenboek nu ook online

Wie informatie zocht over Hebreeuwse of Jiddisje woorden in het Nederlands, kon al het softwarepakket Sofeer kosteloos downloaden en installeren. Het bevat een woordenboek met gegevens over meer dan 4000 woorden.

Maar een download is nu niet langer nodig om deze informatie te raadplegen. Want het hele Sofeer-woordenboek staat nu ook online.

We hopen hiermee met name gebruikers van Apple, Linux, OpenOffice.org, en dergelijke van dienst te zijn. Tot nu toe waren zij verstoken van Sofeer, omdat het programma speciaal was ontwikkeld voor Microsoft Office ("MS Word") op Windows-computers. Andere systemen konden met Sofeer niet overweg.

U bereikt het online woordenboek via de nieuwe knop Woordenboek in de menubalk links.
 

Populair

Afbeelding Oranje Boekje
Het woordenboek dat nu online is gezet, is een geactualiseerde en uitgebreide editie van het zogeheten "Oranje Boekje", voluit Hebreeuwse en Jiddisje woorden in het Nederlands, dat werd uitgegeven in 2002. Het boek is al sinds lang uitverkocht, maar blijft populair; nog steeds vragen mensen ons regelmatig of er geen herdruk kan komen. We hopen dat het online woordenboek voor hen de oplossing is (en even populair wordt).

Overigens, het softwarepakket Sofeer is niet alleen een woordenboek, maar ook een voortreffelijke spellingcorrector voor iedere Nederlandstalige tekst. Als u het programma wilt gebruiken voor automatische spellingcontrole, dan heeft u echter wel de downloadversie nodig.

De huidige online-versie van het woordenboek is een experiment. We hebben de presentatie van het materiaal daarom simpel gehouden. Maar in de toekomst willen we graag aanvullende faciliteiten toevoegen, zoals online hulp bij het vinden van de juiste spelling van een woord.
 

Wensen?

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u zelf bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het woordenboek? Dan horen wij het graag via info@sofeer.nl.
 

Contact

Als u uw e-mailadres aan ons opgeeft, houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen bij Sofeer.
 


Contact: info@sofeer.nl